A jsme opět v Americe

Ahoj přátelé,

tak jsme opět v USA. Naše druhá etapa začíná v polovině srpna v městě San Diego, kde pár dní naše auto odpočívalo u kamaráda Luboše.

My si chtěli v Evropě trošku oddechnout od pouštních veder a bylo tomu skoro naopak. V Česku bylo letos velmi teplé léto a tak jsme zde zažívali podobná horka jako na poušti v Utahu. Dvaapůl měsíce pobytu doma uběhlo jako voda a už jsme zpátky na cestách.

Druhá etapa, jak píšu na úvodní stránce povede nejprve Kalifornii na sever a první větší zastávkou bude národní pak Yosemitte, který jsme při naší cestě v roce 2008 vynechali pro nedostatek času. Takže tentokrát bychom to rádi neodbyli a pořádně si to zde užili. Pak budeme mířit přes vysokohorský průsmyk Tioga Pass, kolem jezera Lake Tahoe, přes Salt Lake City do nejkrásnějšího národního parku US a tím je bezesporu Yellowstone.

No a další cesta povede nádherným Wyomingem k Niagárským vodopádům a pak už budeme mířit do Kanady, kde si snad v září užijeme pravé indiánské léto, což je pro nás sinonimum pro nádherně zbarvené javorové listí. Tady bude naše cesta mířit přes města Toronto, Montreál, Québec do Nového Skotska. Zde leží přístavní město Halifax a odtud koncem září budeme posílat naše auto zpátky do Evropy. Jestli se nám vše podaří, jak máme v plánu, tak to můžete sledovat na těchto stránkách.

A teď už jen orientační mapa naší druhé etapy a můžeme vyrazit.

int(1)

Novinky

Rychlý kontakt

!FIRMA

!ULICE

!PSC !MESTO

E: !EMAIL

T: !TELEFON

uživatelský obsah - vždy jako poslední článek!!!